Hej!

Jag söker ständigt nya utmaningar och äventyr. Jag jobbar för närvarande med projekt inom foto, video, grafisk form och musik. Allt med utgångspunkt från Eskilstuna.

När jag fotograferar porträtt jobbar jag med en portabel utrustning/studio. Det gör det till exempel enklare att skapa kreativa ljussättningar i alla tänkbara miljöer – utomhus som inomhus.
Jag gillar att fånga unika ögonblick där allt inte är så regisserat. De spontana bilderna ger även en mer avslappnad miljö även för oerfarna modeller.

Som filmproducent och regissör gillar jag att inte krångla till det. Jag håller mig ofta till enkla men kreativa idéer. Med en tillräckligt iögonfallande grundidé kan inte slutresultatet bli annat än iögonfallande.

När det gäller grafisk formgivning utgår jag från att enkelt är vackert. På samma sätt som när jag filmar vill jag jobba utifrån en idé som fångar intresse. Vare sig det handlar om handskrivna post-it-lappar eller tiometers-vepor vill jag skapa uppmärksamhet utifrån just denna idé. Varje idé i sin tur skruvas för att passa sin tilltänkta målgrupp.

Som musikproducent och låtskrivare jobbar jag med allt jag kan komma över. Jag förbereder mig gärna, om så behövs, men jag kan lika gärna testa att kasta mig huvudstupa in i ett projekt. Jag balanserar alltid det militant metodiska med kaos. Jag jobbar nästan uteslutande med dator och kanske någon inlånad synt ibland. Själv spelar jag lite klaviatur och sjunger. Ibland handplockar jag talanger och förmågor som jag tycker passar i det musikprojekt jag jobbar med för stunden.

Den här hemsidan/bloggen använder jag för att publicera och länka till sådant som jag har gjort.

Ser du nåt du gillar? Behöver du hjälp eller undrar över något? Hör av dig!
Jag nås enklast på johanfwahlberg [snabel-a] gmail [punkt] com

Eder
Johan

PS. Jag finns även på: G+, Twitter, Instagram, Soundcloud, YoutubeFacebook.
DS.