Att köpa aktier via eToro – Hur går det till?

Det var år 2007 som den kända nätmäklaren eToro slog upp sina portar, och det tog inte mer än några år förrän de hade nått Europa. Med flera tiotals miljoner användare är det säkert att påstå att den här handelsplattformen är väl omtyckt, och det är inte för intet.

Plattformen är välreglerad, enkel att navigera, erbjuder ett imponerande sortiment av aktier och tillåter dig även att investera i flera olika investeringsprodukter. Är du intresserad av att ta reda på mer om plattformen och möjligtvis börja köpa aktier redan idag? Läs då vidare!

Fördelarna med att använda eToro

En av de många uppskattade aspekterna av att använda eToro är just den billiga kostnaden. Du slipper nämligen att betala för provision när du köper och säljer aktier hos eToro, vilket är någonting som inte kan sägas för många andra handelsplattformar. Antalet investeringsprodukter är dessutom mycket imponerande med hela 2 000 valmöjligheter.

Fördelarna slutar dock inte där, utan via eToro får du dessutom tillgång till analysverktyg som hjälper dig att ta smarta investeringsbeslut, och det är inga problem för vare sig erfarna eller nybörjare att navigera sig runt på plattformen. Läs mer om eToro hos Aktieskola och få en tydlig översikt av alla de olika positiva aspekterna samt en guide som hjälper dig att komma i gång med investeringsbeslut.

Att investera i mer än aktier

Då har vi nämnt det imponerande antalet aktier som går att investera i hos eToro, men investeringsprodukterna slutar inte där. Du kan därtill investera i bland annat kryptovalutor vars popularitet bara fortsätter att skjuta i höjden. Kryptovalutor finns det många av, men några av de mest populära valen är Bitcoin, Dogecoin och Ethereum.

Då kryptovalutors värde kan fluktuera ganska rejält kan kryptoinvesteringar komma att bli gynnsamma på både kort och lång sikt så länge du tar de rätta besluten. Just därför gäller det att du är påläst och vänder dig till valutor som har potentialen att växa.

Kom i gång redan idag

Om du vill börja ta del av fördelarna av eToro redan idag skapar du helt enkelt ett konto, sätter in ett belopp som du föredrar och sen kan du börja bläddra igenom investeringsprodukter. När du har hittat en passande aktie, kryptovaluta eller liknande produkt klickar du på att köpa den mängden som intresserar dig – och svårare än så är det inte!