Hyr en badgemaskin och släppa loss kreativiteten

Det är superroligt att göre sina egna badges! På Badgeland kan du hyra en badgemaskin från en vecka åt gången och släppa loss kreativiteten.

Badgemaskinerna är enkla att betjäna vilket betyder att användare i alla åldrar kan hitta glädjen med att använda maskinen. Även barn kan – med lite hjälp – producera deras egna badges eftersom maskinen inte kräver större muskelkraft. När ni först har börjat kan ni göra ungefär 250 badges på en timme.

 

Två olika typer badgemaskiner

Ni kan välja en traditionell badgemaskin som gör badges i metall. Den klassiska badgen är med säkerhetsnål på baksidan så de kan sättes på kläderna, väskorna eller halsduken. Men ni kan också välja att köpa delar så ni kan göra kylskåpsmagneter eller även speglar.

Om ni efteråt skulle ha lust att hyra maskinen i längre tid kan perioden enkelt förlängas. Det är bara att ta tag i våra trevliga anställda. De sitter redo att hjälpa. Det är så klart också möjligt att köpa till fler delar om maskinen visar sig vara mer populär än först förväntat. Det kan också vara ni har gjort traditionella badges med nål, men gärna vill testa göra de populära kylskåpsmagneterna. I så fall kan ni ganska enkelt köpa till delar så att ni kan göra era egna magneter. Eller vad sägs om att utmana er själva och göra speglar? Det är också möjligt att göra på badgemaskinen och de kan stoppas i fickan.

Ni kan också välja att göra badges av stärkelse. De är en miljövänlig variant och kallas därför ekobadges. Denna typ kan inte göras till magneter och därför är de till er som önskar göra badges som kan sättas fast på t.ex. kläderna.

 

Det finns många möjligheter att använda en badgemaskin på. Här kan ni få inspiration till hur ni kan få många timmars skoj och kreativitet.

 

Arrangement med barn

En badgemaskin är ett roligt inslag till arrangement med barn. Barnen kan rita deras egna motiv som snabbt görs till en vacker badge som de med stolthet kan bära på kläderna.

 

Namnbrickor till deltagare

En annan idé till användning av maskinen är att använda den till att göra namnbrickor. Om du är medlem i en förening, klubb eller organisation som ska hålla ett evenemang kan ni göra namnskyltar till alla deltagare. Maskinen kan stå på ett bord till evenemanget och namnbrickorna kan enkelt göras och tryckas ihop på plats – redo att använda.